IT services

 

De it services van Lamovida zijn hoofdzakelijk gericht op het ondersteunen van marketing concepten met de nieuwste netwerk, cross-media, internet en database technologieën. Voor startende ondernemingen met nieuwe concepten kunnen wij standaard it services tegen een zeer scherpe prijs bieden. Onze standaard it services vormen een gezonde basis die met uw ambities mee kan groeien. Daarnaast kunnen wij u maatwerk oplossingen bieden zodat uw concept op een unieke manier door onze it services wordt ondersteund. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor.

Toegankelijk en gebruikersvriendelijk

De it services van Lamovida onderscheiden zich op basis van toegankelijkheid en gebruikersvriendelijkheid. Onze filosofie is dat de techniek een ondersteunende rol heeft terwijl de klant en gebruikerswens centraal staan. Alleen dan haalt u een optimaal rendement uit uw it investeringen.

Voor het realiseren van deze oplossingen maken wij gebruik van een netwerk van gerenommeerde specialisten die hun kennis voortdurend op peil houden. Lamovida is en blijft altijd uw enige aanspreekpunt dat de complete verantwoordelijkheid draagt voor een end-to-end oplossing.
 
De it services van Lamovida omvatten:

  • Webhosting (via onze partners)
  • Ontwikkelen van maatwerk websites/databases/crm software
  • Tool selectie voor standaard websites/databases/crm software

 

 
Nieuws