Over Lamovida

 

Kent u dat gevoel dat u weet dat uw producten of diensten veel beter zijn dan die van uw concurrent, maar dat u niet in staat bent uw doelgroep hiervan te overtuigen? U verliest kostbare tijd en ziet met lede ogen dat 'the window of opportunity' weer langzaam sluit. En hiermee passeert een nieuwe kans om te slagen...

Lamovida is ontstaan uit de behoefte aan goede marketing concepten om de toegevoegde waarde van een product of dienst effectief aan een doelgroep te communiceren. Door directe communicatie met de doelgroep ontstaat een wisselwerking tussen u en uw klanten waardoor toegevoegde waarde voor zowel u als uw klanten ontstaat.

Onze concepten worden ontwikkeld vanuit een diepgaande kennis van de unieke eigenschappen ofwel de 'unique selling points' van uw product of dienst, en de behoefte van uw klanten. Vervolgens ontwikkelen wij concepten vanuit het perspectief van de klant. Uw product of dienst moet worden afgestemd op uw klant, en niet zoals nog steeds te vaak gebeurt andersom.

Wij zijn een team van analisten die markt ontwikkelingen kunnen vertalen naar concepten, business cases en pilot projecten voor potentiële klanten. De gouden regel die wij hierbij hanteren is 'stay close to your customer and create added value'.

Om deze toegevoegde waarde te creëren kruist onze dienstverlening markten, landen en industrieën. Wij hebben een uitgesproken internationale focus en streven naar het optimaal benutten van de voordelen van het opereren in de Euregio. Onze internationale achtergrond stelt ons in staat organisaties te ondersteunen in de zoektocht naar internationaal succes.

Lamovida

De naam ‘Lamovida’ is afgeleid van het Spaanse ‘La movida’, en betekent in het Spaans letterlijk ‘de beweging’ of ‘de happening’. In figuurlijke zin wordt met ‘La Movida’ de sociaalculturele vrijheidsbeweging bedoeld die in Spanje ontstond nadat Spanje van de dictatuur van Franco was bevrijd.
De combinatie van vrijheid en positieve beweging is kenmerkend voor Lamovida. Wij zijn in staat om op een geheel eigentijdse manier en vrij van bestaande kaders, uw concepten vorm te geven zodat er positieve beweging komt in uw ambities. Samen creëren wij uw eigen happening.

 

 
Nieuws