Partners

 

Lamovida werkt samen met een breed netwerk van gespecialiseerde partners die op basis hun track record hebben bewezen tot de top in hun vakgebied te behoren.

Strategische partners

Lamovida werkt samen met strategische partners net een breed netwerk binnen het bedrijfsleven, de semi-overheid en de overheid. Deze strategische partners weten welke paden moeten worden bewandeld voor onder andere het verkrijgen van de juiste steun in de vorm van netwerk, expertise of subsidies.

Een van de core competences van Lamovida is het aanbrengen van structuur in uw internationaliseringplannen. Lamovida maakt hierbij gebruik van het eigen netwerk binnen de EVD, het agentschap van het ministerie van Economische Zaken dat ondernemers ondersteunt bij het internationaal ondernemen en samenwerken. Centraal staan de mogelijkheden van uw bedrijf en uw ambities. Lamovida hanteert een aanpak waarmee op een praktische manier uw plannen optimaal worden voorbereid. Met een beperkte investering in tijd en middelen zorgen wij voor korte termijn resultaten.

Operationele partners

Onze klanten vragen om state-of-the-art dienstverlening. Om deze dienstverlening tot in de kleinste details te kunnen bieden werkt Lamovida samen met operationele marketing en it partners.

Voor marketing services werkt Lamovida samen met vaste grafische vormgevers, tekstschrijvers en webdesigners.

Voor it services werkt Lamovida samen met netwerkspecialisten, cross-media specialisten, programmeurs en aanbieders van website hostingdiensten die in staat zijn een brug te slaan tussen techniek en gewenste functionaliteit. Techniek staat bij deze partners in dienst van de door de klant gewenste functionaliteit, en niet andersom.

 

 

 
Nieuws